Muhteşem Doğa




           Karavanın rüyasından yeniden merhaba. Amacımız hayali bir karavan ile kıyıda köşede kalmış güzel yerleri , kamp alanlarını , doğa güzelliklerini , karavan ile seyahat edilebilecek yerleri hep birlikte öğrenmekti. Bugun kaldığımız yerden devam edip, benim gibi kar tutkunlarına , kar da kamp yapmak isteyenler için karavanımızla bir tura çıkacağız.


         Kış olunca her şey daha zorlu oluyor .Extreme  şeyler sevenler için Kar da kamp yapmak inanılmaz bir deneyim olacaktır.Biraz daha profesyonel olunca denenmesi gereken şeylerden biri bana göre .Kar denince akla gelen başlıca ülkeler İskandinav'ya da karşımıza çıkıyor, karavavınımızın yolculuğu da tam olarak Finlandiya Lapland'de başlıyor. Bu harika manzarada yapmak istediklerinizin ucu bucağı gelmez..




İkinci fotoğrafta gördüğümüz Aurora borealis olarak adlandırılan ya da diğer adıyla kutup ışıkları olaan bu muhteşem olayı seyretmek için de inanılmaz bir yer. tüm o soğuğu çekmek için bir çok nedeniniz var. Bunlardan biri de donmuş göller üzerinde kaymaktır bana göre. Bu muhteşem yerden sonra İskandinavya'dan çok da uzaklaşmadan yeni bir durağa uğruyor karavanımız  .Bu sefer Norveç'deyiz , dünyanın en pahalı şehrine ev sahipliği yapan ülke muhteşem bir  doğaya sahip, binlerce kamp alanı var ve yaz-kış hizmet veriyorlar, Kışın kalabileceğiniz bir kamp alanı hakkında bir görsel paylaşmak istiyorum sizinle. Burası Birkelund Camping olarak geçiyor ve ülkenin kuzeyine doğru hallingskarvet national park yakınlarında muhteşem doğaya sahip. 


                       

 Bu muhteşem ülke aynı zamanda Cliff camping' e çok önem veriyor. İyi bir ekipmanınız var ve kendinize güveniyorsanız buralara gidebilirsiniz.





Binlercesini bulabileceğiniz kamp alanları var ve bunlardan size kış için en uygunlarını gezmeye çalıştık hayali karavan ile ve şimdi yolculuğumuzu  İsveç'te sonlandıracağız

 Gallivare Camping..

 
   Karavanın rüyası biz doğa severlere rehber olmaya devam edicek, yeni yerler , bizler için en güzellerini  gezecek. Takipte kalın...






Comments

Popular posts from this blog

Istanbul- Prinkopo- Buyukada-Princess Island

Turkey's holiday paradise: Fethiye

Cheesecake Recipe: Healty and Raw