Karavanımız ve onun yolculuğu

   

         
             Bir doğa tutkunu olarak sizlere doğanın içindeki en temel yerleşimlere yani ''köy''lere seyahat etmek istiyorum. Bunu nasıl yapacağım konusuna gelirsek;
       
             Bir karavanımız olduğunu hayal edeceğiz ve bu karavan bizi dünyanın en ''güzel'' köyünden en soğuk olanına , en ünlü olanlarına kadar  gezdirecek. Kısacası sizlerle dünyanın ''köy'' lerini öğreneceğiz. Bunlara yüksek nüfuslu kasabaları bazen de şehirleri dahil edeceğiz. Amacım sizlerle hayali karavanım ile dünyayı gezdirmek.



     Karavanımız ilk durağında dünyanın en güzel ilk 10 köyü olarak nitelendirilen köylerden birinde olacak. İngiltere'de Bibury'de. Bu şirin hatta masallardan fırlamış köy Londra'dan 3 saatlik mesafede yer alıyor. genellikle 17. yy'dan kalma tarihi evlerinin doğa ile birleşiminden harika bir görüntü doğmuş. Kaynaklara göre dünyanın en eski at yarışı kulübü de tam olarak burada yer alıyor. Klasik ingiliz taş evlerinden ziyade daha koyu renklere sahip taş yapılar koymuşlar zamanında. Çoğu ingilize göre İngilterenin en güzel köyüymüş burası. Doğaya tutkun olup güzel bir hayat geçirmek için harika bir yer gibi görünüyor. Yaşamayı gerçekten isterdim burada.


Bibury


Comments

Popular posts from this blog

Istanbul- Prinkopo- Buyukada-Princess Island

Turkey's holiday paradise: Fethiye

Cheesecake Recipe: Healty and Raw