Karavan Tasarımı

Zevkler ve renklerin tartışılmaz olduğu bir gerçek... kıyafetlerinizle, ev dekorasyonu ile,  kişiliğiniz ile farkınızı ortaya koyarsınız çoğu zaman.
özellikle de ev dekorasyonu önemlidir çünkü yaşanılan mekan ve zamanınızın çoğunu en rahat şekilde geçirdiğiniz sığınağınızdır ev. Ama maalesef ki evimizi gitmek istediğimiz her yere götüremiyoruz. Gezmek uğruna sıkıcı otel odalarında, eş dost yanında kalıyoruz. bunlar da çoğu zaman kendinizi içinde rahat hissedemediğiniz, size ait olmayan bir mekan olarak samimiyetinizi alıp götürüyor.
Karavan hayali olanlar için, karavanı olanlar için veya sadece hayal kurmak için kendi kravanınızı tasarlayın. hiç sıkıcı olmayacak... kendi dünyanızdan, ruhunuzdan yansımaları aktarın karavanınıza ki oda sizin sığınağınız olsun. size ait birşey olsun.
mesela fotoğraflarla birkaç tavsiye alalım

RENKLERİ SEVENLER İÇİN


Karavanınızın pencerisinden bakarken göreceğiniz doğanın binbir çeşit rengini görebilirken aynı zamanda karavanınızın içininde sönük kalmasını istemezseniz, sıcak renkler mesela kırmızı, turuncu... tam size göre. bunları mutlaka kullanın. aynı zamanda çiçekli desenler, belki ekoseler posterler size yaşadığınızı hissettirecek. (arkadaşlarınızla birlikte idealdir, doğanın tadını çıkarırken keyifle sohbet edebilirsiniz:)


Eğer daha romantik bir atmosfer istiyorsanız beyazlar, pembeler, ve açık maviler tam size göre. aksesuar olarak taze çiçekleri, kalpli eşyaları ve yumuşacık yastıkları kullanabilirsiniz. (sevgilinizle birlikte idealdir, birbirine sarılıp uyumak için doğanın seslerini dinlemek için birebir :)


Doğayı seviyorum ama konforumdan ve düzenimden de ayrı kalamam diyorsanız modern dizayn edilmiş örnekte ki gibi bir karavan tam size göre. eşyalarıyla ve ufak aksesuarlarıyla kalitenin seyahatinizle birlikte sizle gelmesini istiyorsanız örnek olabilecek bir fotoğraf. (ailenizle seyahat için idealdir:)


iç mekan da zevk ve dekorasyon tamam ama karavanınızın dış yüzeylerini de unutmayın. onu çeşitli sprey boyalarla içinizden geldiği gibi renklendirin. :)

Aylin.


Comments

  1. Karavan tatili özellikle evli ve belli bir yaşın üzerindeki kişiler için hep soru işaretidir. Yapmak isterler ama şartları hep uzaktan çadır kamplarında gördükleri gibi olduğunu düşünüyorlar. Ama eğer maddi imkanınızda varsa evinizden daha rahat bir tatil geçirebileceğinizden emin olabilirsiniz. Akçayel özel dedektiflik bürosu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Istanbul- Prinkopo- Buyukada-Princess Island

Turkey's holiday paradise: Fethiye

Cheesecake Recipe: Healty and Raw